Ομπράντοβιτς: Το τηλεφώνημα στον Γιαννακόπουλο που διέκοψε τη συνέντευξη και το τέλος της... κόντρας

Ένα αστείο στιγμιότυπο συνέβη στη συνέντευξη τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Ομπράντοβιτς να καλεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο διακόπτοντας τη διαδικασία.

Ένα ωραίο περιστατικό διαδραματίστηκε στη συνέντευξη τύπου για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας έκανε δηλώσεις, χτύπησε το τηλέφωνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κοίταξε τον αριθμό και το σήκωσε, προσπαθώντας να μιλήσει όσο πιο σιγά γινόταν.

Τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, με τη διαδικασία να διακόπτεται. Η αιτία τελικά, ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που κάλεσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να απολογηθεί για το γεγονός πως δεν βρέθηκε στη συνέντευξη, καθώς βαπτιζόταν η εγγονή του.

Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα μάλιστα, έβαλε τέλος και σε μία άτυπη κόντρα που κρατούσε από το 2012, όταν ο Ομπράντοβιτς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Αιτία τότε, φάνηκε πως ήταν το ύψος του μπάτζετ που θα είχε να διαχειριστεί ο Ζοτς εν όψει της επόμενης σεζόν, με τον Γιαννακόπουλο να υποστηρίζει πως το ποσό ήταν αρκετά υψηλό, αλλά ο Σέρβος ζήτησε μεγαλύτερο. Tότε μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τη συζήτηση των δύο ανδρών, με τον Γιαννακόπουλο να εξηγεί πως τα 13 εκατ. είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό και τον Ζέλικο να απαντά πως το μπάτζετ είναι θέμα σεβασμού.

Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα ανά τα χρόνια όμως φαίνεται όμως πως οι δύο άντρες τα έχουν βρει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News