Παπανικολάου: «Δείξαμε μαχητικότητα και κυνηγούσαμε κάθε φάση»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, στις δηλώσεις του μετά το Super Cup στάθηκε στη μαχητικότητα που έδειξε η ομάδα του, για να πάρει τελικά και τη μεγάλη νίκη.

Ο Κώστας Παπανικολάου, που έκανε εντυπωσιακό ματς, όπως άλλωστε και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού στον τελικό του Σούπερ Καπ, ανέλυσε μετά το παιχνίδι, τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του έφτασε στον θρίαμβο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για το πρώτο ημίχρονο: «Μπήκαμε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, μα βγήκαν τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, είναι νωρίς στη σεζόν να πούμε το οτιδήποτε. Ίσως ήταν συνδυασμός του καλού μας πρώτου ημιχρόνου και του κακού του Παναθηναϊκού. Μπορείς να πεις ότι με την άμυνά μας τους βγάλαμε εκτός θέσης. Είναι πολύ νωρίς και έχουμε περιθώρια βελτίωσης, δεν ξέρουμε πού θα φτάσουμε».

Για τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο: «Σε πρώτο βαθμό ήταν η μαχητικότητά μας, κυνηγούσαμε σε κάθε φάση, προσπαθούσαμε να τους βγάλουμε από τη θέση που ένιωθαν άνετα. Κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ. Καλή προσπάθεια αμυντικά, επιθετικά δεν κάναμε κάτι σημαντικό. Είναι μία συνταγή που μας βολεύει τα τελευταία χρόνια, με αυτή πορευόμαστε».

Για τα επόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Το μικρότερο κριτήριο που μπορούμε να έχουμε όλοι είναι το σημερνό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και εμείς και ο Παναθηναϊκός, θα δούμε διαφορετικά παιχνίδια. Για τη δεδομένη χρονική στιγμή, ήμασταν καλά, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη και πολλά πράγματα να βελτιώσουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News