Εργκίν Αταμάν: Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω αδιαθεσίας

Εurokinissi

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκό Εργκίν Αταμάν αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup τον εκπροσώπησε ο Σάββας Καμπερίδης που δήλωσε: «στόχος μας είναι να αρχίσουμε τη σεζόν στην Euroleague με νίκη»

Ο Σάββας Καμπερίδης εκπρόσωπησε τον Παναθηναϊκό στη συνέντευξη Τύπου μιας και ο Εργκίν Αταμάν ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε προφανώς δίκαια. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στην ενέργεια και μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Χάσαμε και κάποια εύκολα λέι απ και κάποια σουτ που θα μας κρατούσαν κοντά στο σκορ στην αρχή», είπε ο συνεργάτης του Τούρκου τεχνικού και πρόσθεσε:

«Όλα αυτά έβαλαν μεγάλη πίεση στην ομάδα και κάναμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο με σκορ 37-11. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε από εκεί. Έγινε μία προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε κάποια σουτ, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Αλλά, όπως είπα, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις από ένα τέτοιο πρώτο ημίχρονο».

Και ο Σάββας Καμπερίδης κατέληξε: «Όταν αρχίζει η χρονιά με τέτοιο τρόπο, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να ξεπερνάει κάθε κακό αποτέλεσμα και να πηγαίνει στο επόμενο ματς. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Την Παρασκευή ξεκινάει η Euroleague και παίζουμε και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός, να αρχίσουμε τη σεζόν στην Euroleague με νίκη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News