Παναθηναϊκός: Ο Μίχαϊλιουκ επιβεβαίωσε πως η Ελλάδα δεν ήταν προτεραιότητά του

Η απάντηση του Σβι Μίχαϊλιουκ στη media day των Σέλτικς εξήγησε γιατί άφησε τον Παναθηναϊκό και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο να περιμένει χωρίς αντίκρισμα.

Δεν είπε ψέματα ο Σβι Μίχαϊλιουκ στη media day των Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι του έδωσαν την ευκαιρία να ξεκινήσει μαζί τους τη χρονιά και να διεκδικήσει ένα εγγυημένο συμβόλαιο ως το τέλος της.

Ο Ουκρανός γκαρντ/φόργουορντ ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον από την Ελλάδα και δεν δίστασε ν’ απαντήσει πως «προσφορές υπήρξαν στο τραπέζι που τις ζύγισα». Παρόλα αυτά γι’ αυτόν η πρώτη και η τελευταία σκέψη του ήταν να συνεχίσει στις ΗΠΑ, διότι «αισθάνομαι ακόμη παίκτης του NBA και πιστεύω ότι ανήκω ακόμα εδώ».

Ούτως ή άλλως η Βοστόνη αποτελεί έναν ιδανικό μπασκετικό προορισμό για κάθε παίκτη με δεδομένο ότι φτιάχνεται για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Άρα ο Μίχαϊλιουκ ήταν λογικό να πει πως «ήθελα να είμαι μέρος αυτού του οργανισμού», ακόμη κι αν τη μονιμότητα ή τα παραπάνω χρήματά του τελούν σε πρώτη φάση υπό διεκδίκηση.

Ο Ουκρανός ανήκει σ’ εκείνο το γκρουπ των παικτών των Σέλτικς με μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι ναι μεν έχει εξασφαλίσει 200.000 δολάρια, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να βρίσκεται στο ρόστερ όταν αρχίσουν τα ματς της κανονικής περιόδου για να αμειφθεί με άλλο 1.2 εκατ.

Σε περίπτωση δε που καταφέρει να πείσει ότι αξίζει να ‘ναι είναι κομμάτι της ομάδας μετά τη 10η Ιανουαρίου του 2024, τότε το συμβόλαιό του θα γίνει αυτομάτως εγγυημένο και οι συνολικές απολαβές του θα εκτοξευτούν στα 2.5 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News