Γιάννης Ιωαννίδης: «Εγώ έστειλα τον Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό»

Η ιστορία πίσω από την μεταγραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό, όπως την έχει διηγηθεί ο αείμνηστος Γιάννης Ιωαννίδης.

Σε πολλές συνεντεύξεις του ο Γιάννης Ιωαννίδης έχει αναφερθεί στην περίπτωση του Δημήτρη Διαμαντίδη και τον ρόλο που έπαιξε για να πάει στον Παναθηναϊκό, αφού πρώτα απέρριψε τον Άρη.

«Εγώ όλους τους παίκτες τους σέβομαι. Η μόνη φορά που με άκουσαν στον Άρη ήταν με τον Διαμαντίδη, αλλά ο παίκτης ήθελε να πάει σε ομάδα Ευρωλίγκας. Ήρθε και με βρήκε και μου είπε ‘Πού να πάω;’ Και του λέω θα σου απαντήσω αύριο. Ο Ολυμπιακός ήταν ανοργάνωτος πλήρως. Και του λέω θα πας στον Παναθηναϊκό που έχει και Έλληνες παίκτες και θα κάνει καλό και στην Εθνική ομάδα. Και τον Τσαρτσαρή τον έστειλα έτσι», είχε δηλώσει σε παλιά του συνέντευξη στο Contra.gr, ενώ το ίδιο είχε επαναλάβει σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο παρελθόν:

«Τον Διαμαντίδη τον έστειλα εγώ στον Παναθηναϊκό για να το ξέρετε. Ο Άρης έδωσε στον Διαμαντίδη 650.000 και εκείνος απάντησε ότι προτιμάει να παίξει σε μια ομάδα της Euroleague. Εγώ πάντα στέλνω τους παίκτες σε οργανωμένες ομάδες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News