Άρης: Για τελευταία φορά ο Γιάννης Ιωαννίδης στο «σπίτι» του! Όλος ο Άρης θα υποδεχτεί στο Παλέ τη σορό του

Ο μπασκετικός Άρης καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να «αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο “Ξανθό”, η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε»
Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλονίζει πέρα από την οικογένεια και τους συγγενείς και όλους τους φιλάθλους του Άρη.
Και λίγο πριν όλοι μαζί τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του, δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να μην επισκεφθεί ο «Ξανθός» το δεύτερο «σπίτι» του.
Η ΚΑΕ Άρης Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να «αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο “Ξανθό”, η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.
Παρούσα στο θρυλικό Παλέ θα είναι όλη η οικογένεια του Άρη. Η διοίκηση της ΚΑΕ, σύσσωμη η ομάδα, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.
«Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό «Ξανθό» όπως του αξίζει, στο «σπίτι» του!», είναι το μήνυμα της ΚΑΕ Άρης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Έγινε η συνάντηση Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ
- Νίκος Σαρίδης: Απ’ τον Αλαφούζο του 2018 στον Νταβέλη του 2026
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Θέλει τον Τσάπρα και το έδειξε!
- Καλάμπρια: «Χρωστάω τα πάντα στη μητέρα μου, μου λείπει συχνά η Μίλαν»!
- Ολυμπιακός: Πόσα χρήματα θα πάρει αν κατακτήσει την Ευρωλίγκα
