Γιάννης Ιωαννίδης: Το ύστατο χαίρε στον «Ξανθό»
Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη
Το ύστατο χαίρε στον Γιάννη Ιωαννίδη είπαν συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Στα κοιμητήρια της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα η κηδεία του «Ξανθού», με εκατοντάδες κόσμου να δίνουν βροντερό «παρών».
Το φέρετρο του θρυλικού Έλληνα κόουτς σκέπαζε η σημαία του Άρη. Στην κηδεία βρέθηκαν μεταξύ άλλων άνθρωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, σύσσωμος ο Άρης, ενώ η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ και πολλοί επώνυμοι και μη έχουν στείλει στεφάνια.
Η σορός του νωρίτερα περίπου στις 16:00 τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο «μπασκετικό σπίτι του», που δεν ήταν άλλο από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
