Ολυμπιακός: Χωρίς τρεις ξένους στη Θεσσαλονίκη για το τζάμπολ με Άρη

Εurokinissi
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι το τελευταίο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ενόψει της αυριανής πρεμιέρας με τον Άρη στο Παλέ Ντε Σπορ, που έρχεται να προστεθεί στους Φαλ και Μπραζντέικις
Οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Σακίλ ΜακΚίσικ μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό θα κρατήσουν τον αμερικανό εκτός της πρεμιέρας στο πρωτάθλημα μπάσκετ του ΕΣΑΚΕ.
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε χωρίς τρεις ξένους στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό τζάμπολ με τον Άρη (8/10 στις 17:15).
Εκτός από τον Μουσταφά Φαλ, που δεν υπολογίζεται με διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και τον ανέτοιμο Ίγκνας Μπραζντέικις, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει και στον Σακίλ ΜακΚίσικ.
Ο αμερικανός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και θα προφυλαχθεί. Τη θέση του στη δωδεκάδα θα πάρει ο νεαρός Βεναμίν Αμπόσι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
