Ολυμπιακός - Εφές: Ο Μπαρτζώκας εξήγησε γιατί είναι ευτυχής παρά τις απουσίες

Αν και οι Σίκμα – ΜακΚίσικ θα λείψουν από άλλο ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού, υπάρχει λόγος που ο Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος πριν από την αναμέτρηση με την Εφές στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ελλιπής αριθμητικά, καθώς οι Σίκμα και ΜακΚίσικ δεν θ’ αγωνιστούν κόντρα στην Εφές, το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 22:00, Novasports Prime).
Παρόλα αυτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει πολύ καλά ότι ο χρόνος είναι ένας πιστός σύμμαχος και δουλεύει γι’ αυτόν. Όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τις σταδιακές επιστροφές των παικτών του, προκειμένου το ρόστερ να ‘ναι πλήρες, αλλά και με την προετοιμασία του εκάστοτε αγώνα.
Όντως, κατά τον Έλληνα κόουτς, «η Εφές είναι μια ομάδα με ιδιαίτερο επιθετικό ταλέντο και παίκτες – προσωπικότητες που ξέρουν καλά το παιχνίδι της, παρόλο που βρίσκεται σε αναζήτηση ταυτότητας και προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο που θέλει ο νέος προπονητής της».
Τούτη τη φορά όμως ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει ένα -καθόλου αμελητέο- πλεονέκτημα.
«Τουλάχιστον είναι ένα παιχνίδι που είχαμε την ευτυχία να το προετοιμάσουμε τρεις ημέρες, σε αντίθεση με τα προηγούμενα που είχαμε μόνο μία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαρτζώκας επισημαίνοντας την αξία των εξτρά προπονήσεων και της ανάλυσης των αντιπάλων σε ανάλογες περιστάσεις.
«Ελπίζουμε να είμαστε σε καλή μέρα για να κερδίσουμε αυτό το ματς που τόσο θέλουμε», κατέληξε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Ολυμπιακός: Ας μιλήσουμε για τον Γιαζίτσι!
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
- Μπαρτζώκας: «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας»-Η εξήγηση για την ήττα από τη Βαλένθια
- Mιλγουόκι Μπακς: Περιμένουν με ψυχραιμία την επιστροφή του Αντετοκούνμπο
