Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός: Η επική φωτογραφία για την επερχόμενη αδερφική «κόντρα» Ερνανγκόμεζ
Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αύριο (3/11) με την «αντιπαλότητα» των αδερφών Ερνανγκόμεζ να ξεχωρίζει.
Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Euroleague. Η ομάδα του Εργκίς Αταμάν, έπειτα και από την μεγάλη «απόδραση» απο το ΣΕΦ την προηγούμενη αγωνιστική, ταξιδεύει στην Βαρκελώνη με σκοπό το ροζ φύλλο αγώνα.
Αναμενόμενα τα βλέμματα όλων θα πέσουν πάνω στους Γουίλι και Χουάντσο Ερναγκομέζ. Αμφότεροι μετακινήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι από το NBA στην Ευρώπη με την επικείμενη μεταξύ τους κόντρα να είναι η πρώτη τους. Η Μπαρτσελόνα θέλοντας να δώσει έμφαση στην συγκεκριμένη «κόντρα» ανάρτησε μια φωτογραφία στο επίσημο προφίλ της στο twitter με τα δυο αδέρφια, τον καθένα στα «δικά» του χρώματα.
🔥 𝐄𝐋𝐒 𝐆𝐄𝐑𝐌𝐀𝐍𝐒 𝐇𝐄𝐑𝐍𝐀𝐍𝐆𝐎́𝐌𝐄𝐙, 𝐂𝐀𝐑𝐀 𝐀 𝐂𝐀𝐑𝐀 🔥 pic.twitter.com/msbvmgNzg3
— Barça Basket (@FCBbasket) November 2, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κύπελλο: Πότε γίνεται η κλήρωση της League Phase - Ποιες ομάδες συμμετέχουν και ο τρόπος διεξαγωγής
- Υπεράνω Όλων: Οι αλλαγές ήταν εκείνες που βοήθησαν τον Ολυμπιακό να κερδίσει τον Ατρόμητο
- Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ενα video με όλες τις ενέργειες που τρέλαναν τους Γερμανούς
- Ολυμπιακός: «Πρόταση 8 εκατ. ευρώ για τον Εντσον Αλβαρες»
- Football Meets Data: Η πρόβλεψη του υπερυπολογιστή για τον νικητή της Super League
