Ντουέιν Μπέικον: Στην Κίνα συνεχίζει ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού

EUROKINISSI
Μετά το πέρασμά του από τη χώρα μας, ο Ντουέιν Μπέικον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.
Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είχε καταφέρει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Εμιλιάνο Καρσία από το Sportando, ο πρώην παίχτης του τριφυλλιού, για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνιστεί στην Κίνα.
Ο Αμερικανός ήταν στο ρόστερ των πρασίνων μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, όταν και διεκόπη η συνεργασία των δύο πλευρών, για επεισόδιο στην προπόνηση της ομάδας.
Ο Μπέικον αγωνίστηκε πέρυσι σε 27 ματς της Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 16.6 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ ενώ σούταρε με 44% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 81% στις βολές.
TAGS
# Euroleague
# Κίνα
# μεταγραφή
# Μπάσκετ
# Μπάσκετ
# Ντουέιν Μπέικον
# Ντουέιν Μπέικον
# Παναθηναϊκός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
