Χόρνετς - Μπακς 99-130: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε και είχε στηρίγματα Λίλαρντ και Μπίσλι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση και με συμπαραστάτες τους Λίλαρντ και Μπίσλι οδήγησε το Μιλγουόκι σε ένα άνετο πέρασα από την έδρα των Σάρλοτ Χόρνετς.
Το Μιλγουόκι πέτυχε τη δεύτερή του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο In-Season Tournament του NBA, καθώς επικράτησε με 130-99 επί των Χόρνετς, στο Σάρλοτ.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την απουσία του από την προηγούμενη αναμέτρηση, επέστρεψε στο παρκέ, ενώ οι Ντέμιαν Λίλαρντ και Μαλίκ Μπίσλι έκανα καλή δουλειά με εύστοχα σουτ από την περιφέρεια.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Λίλαρντ είχε 27 πόντους (5/10 τρίποντα) και ο Μπίσλι 20 πόντους (6/10 τρίποντα). Για τους Χόρνετς, ο ΛαΜέλο Μπολ πέτυχε 37 πόντους.
Συνολικά οι Μπακς ανέβηκαν στο 8-4 και οι Χόρνετς είναι πλέον στο 3-8.
Highlights from tonight’s road IST WIN over the Hornets.
⚡️: @we_energies pic.twitter.com/Nmtr8hilhW
— Milwaukee Bucks (@Bucks) November 18, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεϊτέ: Η σκιά του περσινού εαυτού του και το κόστος για τον ΠΑΟΚ
- Εθνική Ελλάδος πόλο: Το ποσό που θα εισπράξει μετά την κατάκτηση του World Cup
- Πόλο γυναικών: Ασυναγώνιστη! Η συλλογή τροπαίων και μεταλλίων αυξάνεται!
- Ολυμπιακός: Πανέτοιμοι και χωρίς απουσίες οι «ερυθρόλευκοι» εν όψει Ρεάλ
- Conference League: Δύο αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είναι οι πιθανότερες ομάδες για να φτάσουν στον τελικό