Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλά, δεν αξίζαμε τη νίκη»
Ο Παναθηναϊκός πήρε το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ (86-85) με τον Αταμάν όμως να μην μένει ικανοποιημένος από τους παίκτες του.
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρήκε, από το χέρι του Ναν, το 5-0 που χρειαζόταν για να πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ όμως ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των «πράσινων».
Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε με την λήξη του αγώνα και επισήμανε πως η ομάδα του δεν δικαιούταν την νίκη βάσει της εικόνας.
Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:
«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, δεν παίξαμε καλά. Η ΑΕΚ έπαιξε επιθετικά, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και βρήκε δύσκολα σουτ. Όμως, δεν τα παρατήσαμε, ειδικά στο τέλος.
Ο Ναν έκανε εξαιρετική δουλειά. Πήραμε την νίκη. Είναι δύσκολο μετά τις διπλές αγωνιστικές να παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Πήραμε αυτή την νίκη και συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
