Ολυμπιακός: Πρώτη φορά MVP στη Βasket League o Αλεκ Πίτερς

Εurokinissi
Ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Αλεκ Πίτερς, συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο ranking στην εκτός έδρας νίκη επί του Αμαρουσίου και αναδείχθηκε για πρώτη φορά MVP για την 7η αγωνιστική
Ο Αλεκ Πίτερς αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής της Basket League, όπως ήταν αναμενόμενο μετά από την εντυπωσιακή του εμφάνιση στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Μαρούσι με 111-83.
Με 25 πόντους και 4/4 βολές, 3/6 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 2 κλεψίματα και μόλις 2 λάθη σε 27’ και 34’’ συμμετοχής, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στα ματς της αγωνιστικής για τη Basket League.
Αυτή ήταν η πρώτη φορά του Πίτερς στους 13 μήνες που αγωνίζεται στην Stoiximan Basket League, που κατακτά τον τίτλο του MVP.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Όσα είπαν Μαρινάκης και Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Κώστας Τσιμίκας Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για το επόμενο βήμα του
- Champions League: Τελικό με... καφέ ανακοίνωσε η UEFA - Η επίσημη ώρα
- Γιώργος Χελάκης: Αν θέλετε και θέαμα για την ΑΕΚ του Νίκολιτς να πάτε αλλού!
- Νιγηρία-Ιράν: Σκόρερ ο Ταρέμι, νικητής ο Μπρούνο, έμεινε το μήνυμα των Ιρανών...
