Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει δυνατό ρόστερ, θέλει Final-4»

Ομπράντοβιτς: Συγκλόνισε με τις δηλώσεις του - «Γιατί τέτοιο μίσος;»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε δηλώσεις πριν από το παιχνίδι της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό Aktor (30/11, 21:45) και αναφέρθηκε κυρίως στο δυνατό ρόστερ που έχει δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις που έκανε πριν το παιχνίδι της Παρτιζάν επί του Παναθηναϊκού (30/11, 21:45), τόνισε το πόσο ιδιαίτερο παιχνίδι είναι, αναφέρθηκε στο δυνατό ρόστερ που έχουν δημιουργήσει οι «πράσινοι» αλλά και στις φιλοδοξίες της διοίκησης και τον παικτών για το Final Four.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα όταν παίζουμε εναντίον του. Οι λόγοι είναι γνωστοί. Είναι η ομάδα που έχει τις υψηλότερες δυνατές φιλοδοξίες, έφτιαξαν τέτοιο ρόστερ και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου, ξεκινώντας από τον προπονητή, λένε ότι φιλοδοξίες τους είναι να φτάσουν τουλάχιστον στο Final Four.

Ξέρουμε λοιπόν με ποιους παίζουμε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, είχαν μικρά προβλήματα στην αρχή της σεζόν, τώρα παίζουν πολύ καλά, έξυπνα, ελέγχουν το παιχνίδι και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News