ΠΑΟΚ: «Γιατί δεν είστε ικανοί να πιάσετε και να τιμωρήσετε τους πραγματικά υπεύθυνους;»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΛΥΡΑΚΗΣ

Η δημόσια τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco Βασίλη Τριλυράκη για τις επικείμενες αποφάσεις της κυβέρνησης για τον αθλητισμό.

Η διάθεση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στον αθλητισμό μετά τα επεισόδια που έγιναν στο Ρέντη έφεραν τη δημόσια τοποθέτηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco, Βασίλη Τριλυράκη, στην οποία και τόνισε πως οι αρμόδιοι να τιμωρήσουν τους πραγματικά υπεύθυνους. Αναλυτικά όσα είπε:

«Μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να ανακοινώσει ποινή κεκλεισμένων των θυρών για όλο τον Ελληνικό αθλητισμό! Από που και έως που κύριοι θα την πληρώσουμε εμείς για τις πράξεις του κακομαθημένου σωματείου σας; Θα την πληρώσει όλος ο Ελληνικός αθλητισμός γιατί δεν είστε ικανοί να πιάσετε και να τιμωρήσετε τους πραγματικά υπεύθυνους; Δεν είστε ικανοί να περιορίσετε και να τιμωρήσετε προέδρους ομάδων που προάγουν συστηματικά την βία με τις δηλώσεις και τις πράξεις τους;

Όχι κύριοι, όπως παραδειγματικά τιμωρήθηκαν οπαδοί, σωματεία και παράγοντες που συμμετείχαν ή προήγαγαν την βία, έτσι παραδειγματικά πρέπει τιμωρηθούν και αυτοί τώρα! Οπαδοί, σωματείο και παράγοντες! Είναι καιρός να ψάξετε για πιο λόγο υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα βίας και τι είναι αυτό που τα προκαλεί, μήπως προέρχονται από την κοινωνική ανισότητα; από την έλλειψη παιδείας; από την ανομία και την επιλεκτική εφαρμογή νόμων; Αν θέλετε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο κύριοι, πρέπει να το βάλετε πρώτα στο πόδι σας…

ΥΓ. Έχετε αναρωτηθεί γιατί στο Ελληνικό μπάσκετ δεν έχουμε συχνά φαινόμενα βίας; Και τα ελάχιστα που κατά καιρούς εμφανίζονται είναι σε συνέχεια αγώνων ποδοσφαίρου. Κοιτάξτε ποιοι διοικούν τα σωματεία καλαθοσφαίρισης και αν με τις δηλώσεις ή τις πράξεις τους προάγουν την βία και μετά βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το ποιοι πρέπει να τιμωρηθούν…».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News