ΝΤΕΝΙΣ ΡΟΝΤΜΑΝ: Οι 48ωρες διακοπές του την σεζόν 1997-98 , θα γίνουν ταινία!

Ο Ντένις Ρόντμαν έκανε ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας την σεζόν 1997-98 για να ξεκουραστεί και φέτος, θα γίνει η ταινία.

Ο Ντένις Ρόντμαν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο 3ο επεισόδιο στο ντοκιμαντέρ «Last Dance» καθώς τότε, έγιναν πολλές αποκαλύψεις για την ζωή του και μια απο αυτές ήταν το 48ωρο «ρεπό» απο το παρκέ.

Είχε ζητήσει άδεια απο τον Φιλ Τζάκσον για να ξεκουραστεί, με αποτέλεσμα, να μην εμφανιστεί στην προπόνηση ύστερα από 48 ώρες και ο Μάικλ Τζόρνταν πήγε κατευθείαν στο Λας Βέγκας και να τον φέρει πίσω.

Ο Μάικλ Τζόρνταν ανέφερε συγκεκριμένα: «Όταν ο Ντένις θέλει να πει κάτι ήξερα ότι δεν ήθελα να το ακούσω με τίποτα. Οπότε γυρίζει και μου λέει: ”Θέλω διακοπές”. Κοιτάζω τον Φιλ και μου λέει: ”Θέλει διακοπές. Θέλει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί”. Και απαντάω: ”Φιλ, κοίτα να δεις κάτι. Αν κάποιος θέλει διακοπές, τότε θέλω και εγώ”. Αμέσως κοιτάξαμε τον Ντένις και τον ρωτήσαμε: ”Τι θα κάνεις τελικά;” και μας είπε: ”Θέλω να πάω στο Λας Βέγκας”»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αμέσως είπα στον Φιλ ”αν του δώσεις διακοπές δεν πρόκειται να τον ξαναδείς” και εκείνη τη στιγμή τον ρώτησε: ”Ντένις, μπορούν οι διακοπές σου να είναι για 48 ώρες;” και είπε: ”Δεν έχω άλλη επιλογή. Θα πάρω ό,τι μου δώσετε. 48 ώρες λοιπόν; 48 ώρες!” και εγώ επέμενα: ”Δεν πρόκειται να δεις αυτόν τον τύπο και πάλι πίσω σε 48 ώρες.” Αμέσως έφυγε από την προπόνηση, πήγε στο αεροδρόμιο και ούτε τον είδαμε και ούτε τον ακούσαμε για 48 ώρες. Δεν επέστρεψε όπως είχε πει. Έπρεπε να τον σηκώσουμε από το κρεβάτι για να έρθει».

Η ιστορία του Ντένις Ρόντμαν για τις 48 ώρες στο Λας Βέγκας, θα γίνει ταινία με τίτλο «48 Hours in Vegas».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News