ΝΒΑ: Σούπερ Βεζένκοφ στη νίκη των Κινγκς επί των Γουίζαρντς!
Οι Κινγκς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Γουίζαρντς, καθώς επιβλήθηκαν με 143-131, με τον Ντομάντας Σαμπόνις να σημειώνει triple-double. Επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις για τον Βεζένκοφ.
Oι Σακραμέντο Κινγκς, του δικού μας Σάσα Βεζένκοφ σημείωσαν άλλη μια νίκη. Αυτή τη φορά «θύμα» τους ήταν οι Γουίζαρντς, τους οποίους και «υπέταξαν» με 143-131.
Ο Ντομάντας Σαμπόνις με 28 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Κινγκς, με τον ΝτιΆρον Φοξ να προσθέτει 30 πόντους και τον Κίγκαν Μάρεϊ άλλους 25.
Fox tonight:
30 PTS
5 REB
6 AST
3 STL4 seed. https://t.co/TR4fs7Si1t
— StatMuse (@statmuse) December 19, 2023
Sabonis tonight:
28 PTS
13 REB
12 AST
11-16 FGOnly Jokic and Luka have more triple-doubles this season. https://t.co/mNmF3q01qe
— StatMuse (@statmuse) December 19, 2023
Ο Σάσα Βεζένκοφ, από την άλλη επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις, καθώς έμεινε στο παρκέ για 12 λεπτά και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία του. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 8 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Too wide-open for Sasha 👌
📺 » NBC Sports California
💻 » https://t.co/sqFJIv7j3n pic.twitter.com/qa6P4TYcDI— Kings on NBCS (@NBCSKings) December 19, 2023
Για τους Γουίζαρντς, ο Τζόρνταν Πουλ είχε 28 πόντους και ο Κάιλ Κούζμα πρόσθεσε 27 πόντους.
Στο 16-9 το ρεκόρ των Κινγκς, που έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημά τους στα πρώτα 25 παιχνίδια από την σεζόν 2004/05, στο 4-22 των Γουίζαρντς, που ακόμα ψάχνονται και δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς το τι θέλουν να κάνουν και κυρίως το τι μπορούν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τα νέα παπούτσια του Βιλντόζα με το σήμα και τα χρώματα των «ερυθρολεύκων» (pic)
- Παναθηναϊκός: Στο νοσοκομείο και ο Αντωνιάδης λίγες ώρες μετά τον Δομάζο
- ΑΕΚ: Εφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Σταματιάδης
- Ελένη Βουλγαράκη: Η απάντησή της σε ερώτηση για επικείμενο γάμο με τον Φώτη Ιωαννίδη
- Super League: Κορυφαίος Ευρωπαίος διαιτητής ορίστηκε στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός