Ολυμπιακός: Κοντά σε ανανέωση με τον Άλεκ Πίτερς μέχρι το 2026!

Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Άλεκ Πίτερς και μάλιστα με αύξηση των αποδοχών του μέχρι το 2026, όπως αναφέρει ο Ματέο Αντρεάνι.

Τον κορυφαίο παίκτη του τη φετινή σεζόν επιθυμεί να ανανεώσει ο Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άλεκ Πίτερς, προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το 2026!

Το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός φέρεται αποφασισμένος να του προτείνει νέο συμβόλαιο και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022 υπογράφοντας για 1+1 χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν την οψιόν που είχαν δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης και τον κράτησαν, με τον 28χρονο να δικαιώνει πλήρως τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς έγινε πρωταγωνιστής της ομάδας στο άψε σβήσε.

Ο Πίτερς φέτος κάνει step up μετρώντας στη Euroleague 14.9 πόντους μέσον όρο, 5.3 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 17.3 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, που αποτελεί και ρεκόρ για τον ίδιο στην διοργάνωση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News