Παναθηναϊκός: Ποια είναι η νέα εντυπωσιακή μεταφράστρια του Αταμάν
Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Πάτρα, επικρατώντας του Προμηθέα με 69-54 και με το πέρας του αγώνα ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, έχοντας στα αριστερά του μια νέα μεταφράστρια.
Ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Προμηθέα έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος, καθώς είχε μια καινούργια παρουσία δίπλα του.
Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποια ήταν η συγκεκριμένη κοπέλα, δίπλα στον κόουτς Αταμάν. Πρόκειται για τον Σταυρούλα Μουστακάτου, η οποία εργάζεται στην «πράσινη» ΚΑΕ και πιο συγκεκριμένα στον τομέα των social media και βρέθηκε στην Πάτρα για το παιχνίδι, συμβάλλοντας και στη μετάφραση των όσων είπε ο Τούρκος κόουτς στο φινάλε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Europa League: Η βαθμολογία μετά τις ισοπαλίες Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ
- Europa League: Υποψήφιο για γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ
- Μαντί Καμαρά: Αυτή είναι η ειδική κατηγορία όπου ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς
- Καιρός: "Παρελθόν" οι βροχές, επιστρέφει η λιακάδα και οι σταθερές θερμοκρασίες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
