ΤΖΕΪΣΙ ΚΑΡΟΛ: Μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του

Ο «κύκλος» του Τζέισι Κάρολ στη Ρεάλ Μαδρίτης πιθανότατα κλείνει μετά από δέκα χρόνια, καθότι ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ δεν δείχνει ιδιαιτέρη θέρμη στο ενδεχόμενο της παραμονής του.

Πέρασε μία ολόκληρη καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από το 2011 ήταν πιστός στρατιώτης της «Βασίλισσας» και ένας από τους πλέον αποδοτικούς παίκτες στο σύστημα του Πάμπλο Λάσο.

Ίσως όμως το πλήρωμα του χρόνου ήγγικεν. Αυτό θα λέγαμε πως είναι το συμπέρασμα από τη στάση που κρατάει ο Τζέισι Κάρολ αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου που του έχει προτείνει η Ρεάλ εδώ και αρκετούς μήνες. Ο 38χρονος περιφερειακός δεν έχει βάλει την υπογραφή του και, όπως όλα συνηγορούν, φαίνεται να έχει λάβει την απόφαση να μη συνεχίσει στην ομάδα της Μαδρίτης. 

Με το μέλλον του στο μπάσκετ να παραμένει επισφαλές, ο Κάρολ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με την οικογένειά του και τηρεί σιγή ιχθύος. Την ίδια ώρα, στη Ρεάλ προετοιμάζονται πυρετωδώς εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όσο η «κλεψύδρα» αδειάζει (έχουμε μπει στον τελευταίο μήνα πριν από την έναρξη της EuroLeague) χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη, οι πιθανότητες παραμονής του στους «Λος Μπλάνκος» θα εξαντλούνται, αφού και η Ρεάλ από τη δική της πλευρά δεν μπορεί να τον περιμένει… εσαεί.

Εν πάση περιπτώσει, ο Κάρολ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου, αλλά ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Οσονούπω, όμως, θα πρέπει να δώσει την οριστική και αμετάκλητη απάντησή του, με τον χρόνο να… πιέζει ασφυκτικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News