ΕΟΚ: Εγκρίθηκαν τα τρία ψηφοδέλτια, οριστικά και αμετάκλητα εκλογές στις 12/09!

Οι πολυαναμενόμενες εκλογές της ΕΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν κανονικά, μετά και την τυπική ανακήρυξη των τριών υποψηφιοτήτων στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (01/09) η – ολιγόλεπτη – τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ εν όψει των αρχαιρεσιών που έχουν προκηρυχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρας ΖΕΥΣ.

Το Δ.Σ. προχώρησε κατά τα ειωθότα στην τυπική ανακήρυξη των τριών ψηφοδελτίων που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, με επικεφαλής τους Βαγγέλη Λιόλιο, Άγγελο Παπανικολάου και Παναγιώτη Φασούλα. Όπερ και σημαίνει πως η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών πήρε κι επισήμως έγκριση και η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Τουναντίον, το ζήτημα της ένταξης των δικαιωμένων από το Πρωτοδικείο σωματείων στους εκλογικούς καταλόγους, δεν τέθηκε επί τάπητος, κάτι που – εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου – σημαίνει πως η προσωρινή διοίκηση θα επισπεύσει τη δήλωσή τους, προκειμένου να συμπεριληφθούν κι αυτά στον επικυρωμένο εκλογικό κατάλογο, που θα επιδοθεί στην Εφορευτική Επιτροπή την ερχόμενη Παρασκευή (03/09).

Ωστόσο, για να αποκτήσουν τα εν λόγω σωματεία το δικαίωμα εκλέγειν στις προγραμματισμένες αρχαιρεσίες, θα πρέπει η Εφορευτική Επιτροπή να κάνει δεκτό το σχετικό αίτημα της προσωρινής διοίκησης. Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για ακόμα 21 σωματεία που έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και ζητούν την ένταξή τους στον εκλογικό κατάλογο, η οποία αναμένεται έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News