Ολυμπιακός Μπαρτζώκας: Τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο και τους «έθιξε» τον εγωισμό
Στο πρώτο μέρος η Άλμπα Βερολίνου είχε επιβάλει τον ρυθμό της και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια της Mercendes-Benz Arena ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα με τον δικό του… ιδιαίτερο τρόπο.
Ο κόουτς Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για το πρώτο ημίχρονο που έκανε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου αλλά και την υψηλή απόδοση της ομάδας στο δεύτερο μέρος, τονίζοντας πως «προφανώς κάτι άλλαξε. Χάναμε με τρεις πόντους στο πρώτο μέρος και τελικά νικήσαμε σχεδόν με 30».
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, στα αποδυτήρια της Mercedes-Benz Arena του Βερολίνου, ο Μπαρτζώκας παρέθεσε κάποια γεγονότα στους παίκτες του που δεν του άρεσαν καθόλου. «Αυτό που είπα στους παίκτες», αποκάλυψε μετά το τέλος της αναμέτρησης «ήταν πως οι αντίπαλοί μας είχαν 14 ασίστ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Είχαν βάλει 9 τρίποντα με 55% ευστοχία. Κι εμείς από την πλευρά μας δεν προσπαθούσαμε να αλλάξουμε το ρυθμό ούτε καν κάνοντας φάουλ. Είχαμε μέχρι εκείνο το σημείο μόλις πέντε ομαδικά». Αυτά τους είπε και με τον τρόπο του απαίτησε να αλλάξει η εικόνα του ματς, όπως και έγινε.
«Αρχίσαμε να παίζουμε στιβαρή άμυνα στο δεύτερο μέρος. Αλλάξαμε την τακτική μας στην επίθεση και τελικά τελειώσαμε τον αγώνα με 30 ασίστ, 94 πόντους και νικήσαμε μία ομάδα που είχε επικρατήσει επί της Μπαρτσελόνα λίγες μέρες πριν», πρόσθεσε και κατέληξε πως «αυτή η νίκη ήταν πραγματικά σημαντική».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Επτά η Μπαρτσελόνα, «καρέ» οι Λίβερπουλ και Μπάγερν - Τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις
- Δολοφονία στην Καλαμαριά: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 23χρονο κατηγορούμενο
- Παναθηναϊκός: Με Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις - Πότε ήταν το προηγούμενο ραντεβού με την πορτογαλική ομάδα
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι οφ και πλέι άουτ
- ΑΕΚ: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κλωναρίδη
