Παναθηναϊκός Aktor: Σοκ με Βιλντόσα, υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου, άμεσα επέμβαση!
Οι «πράσινοι» έχουν έναν τεράστιο «πονοκέφαλο» καθώς ο Λούκα Βιλντόσα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου αριστερού γόνατος.
Πραγματικά στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κάνουν ένα… ευχέλαιο ή να τα βάλουν με την τύχη τους. Ο Λούκα Βιλντόσα ο οποίος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο ματς με το Περιστέρι πήγε για μαγνητική τομογραφία και αυτή έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου αριστερού γόνατος. Μάλιστα ο Αργεντινός γκαρντ θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτης σε χειρουργική επέμβαση και θα δείξει το πότε θα επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση.
Κατά συνέπεια οι “πράσινοι” θα πρέπει να πορευθούν χωρίς την παρουσία του Βιλντόσα ο οποίος στα τελευταία ματς πήρε τα πάνω του και ειδικά στο παιχνίδι με την Βαλένθια. Δυστυχώς η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Παναθηναϊκού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0: «4Χ4» με Περέιρα... δημιουργό και εκτελεστή!
- Μεντιλίμπαρ: «Εχετε την εντύπωση ότι όποιος δε βάζει γκολ δεν παίζει, ενώ δεν ισχύει αυτό»
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση
- League Phase Κυπέλλου Ελλάδος: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης και τα κριτήρια της ισοβαθμίας
- Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η παράδοση στην Επιτροπή «Μιλάνο-Κόρτινα 2026»
