ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ: Ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Γουίλ Τόμας
Η Ούνικς Καζάν γνωστοποίησε την αποδέσμευση του Γουίλ Τόμας, ενάμιση μήνα μετά την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο Γουίλ Τόμας αποτελεί παρελθόν από την Ούνικς Καζάν, όπως ανακοίνωσε η ρωσική ομάδα την Πέμπτη (02/09).
Ένα «διαζύγιο» που έσκασε σαν… κεραυνός εν αιθρία, αφού ο 35χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε ξεκινήσει μόλις ενάμιση μήνα πριν τη συνεργασία του με τους Ρώσους, αλλά τελικά δεν θα προλάβει να φορέσει καν τη φανέλα τους.
Ο λόγος της αποδέσμευσής του παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής και πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες.
Το σίγουρο είναι ο Γουίλ Τόμας βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση της νέας του επαγγελματικής στέγης, ενώ μάλλον θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα βγει στην αγορά για την αντικατάστασή του.
БК УНИКС и американский форвард Уилл Томас приняли решение о прекращении сотрудничества. pic.twitter.com/lACUc0viXx
— BC UNICS Kazan (@unicsbasket) September 2, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
