Γιώργος Μπαρτζώκας: «Κάναμε κακή εμφάνιση με πολλά λάθη - Πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση»

Το 0/2 στη διαβολοβδομάδα της EuroLeague που έκανε ο Ολυμπιακός έκανε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μη κρύψει την απογοήτευσή του.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Βιτόρια από τη Μπασκόνια με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να καταγράψει όλα τα «κακώς κείμενα» και να μιλήσει για την ανάγκη ενός restart. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στη Μπασκόνια και στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Του εύχομαι τα 750 ματς να τα κάνει 1000. Κάναμε κακή εμφάνιση, ειδικά στην τρίτη περίοδο. Ακόμα και στο πρώτο μέρος που ήμασταν μπροστά, χάσαμε λέι-απ, κάναμε πολλά λάθη και συνεχίσαμε έτσι και στο δεύτερο μέρος. Η Μπασκόνια είχε αυτοπεποίθηση στην εκτέλεση και άξιζε την νίκη.

Πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση, πρέπει να σκεφτούμε τη σκληράδα μας, σωματική και πνευματική. Ό,τι κι αν γίνει, θα βρω τους παίκτες που θα εκτελέσουν το πλάνο. Σημασία έχει πώς προσεγγίσαμε το ματς, νομίζω πως οι περισσότεροι έπαιξαν κάτω από το επίπεδό τους, έψαχνα να βρω ποιοι ήταν στο πνεύμα του αγώνα για να εκτελέσουν όπως θέλαμε και δεν μπορούσα. Πολλοί ήταν σε κακή κατάσταση, πολλοί δίσταζαν, έπαιρναν κακές αποφάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν είναι ένα το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι το πώς παίξαμε ως ομάδα. Ήμασταν έναν πόντο μπροστά και δώσαμε λέι-απ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News