Αταμάν: «Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε τους βασικούς»
Έπειτα από τη νίκη επί του Λαυρίου, ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στο γεγονός ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR.
Αρχικά, ο Τούρκος τεχνικός είπε στην κάμερα της ΕΡΤ για το ματς με το Λαύριο: «Είχαμε την ευκαιρία σήμερα και δώσαμε λεπτά σε νέους παίκτες. Το Λαύριο πάλεψε, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων».
Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, προσέθεσε: «Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα στη EuroLeague δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν οι νεαροί παίκτες. Πήραμε λεπτά από τους βασικούς οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.
Το Λαύριο που είναι ομάδα με διαφορετικό ρόστερ και με διαφορετικούς στόχους, πάλεψε παίζοντας καλό μπάσκετ. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε και συνεχίζουμε το αήττητο ρεκόρ μας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
