Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Αγγελόπουλε, θέλω μαλλί που κερδίζει τον Ολυμπιακό 42 πόντους»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μια ειδική παραγγελία ενόψει των αναμετρήσεων με Παρτιζάν και Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του δύο μεγάλες αναμετρήσεις, κόντρα σε Παρτιζάν για την Euroleague και Ολυμπιακό για τη Stoiximan Basket League. Αμφότεροι οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με την κάθε μια να έχει ξεχωριστή σημασία και βαρύτητα.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αρκετή δόση χιούμορ και διάθεση για πικάρισμα, έκανε μια ξεχωριστή παραγγελία, καθώς ζήτησε νίκη με διαφορά 42 πόντων απέναντι στον Ολυμπιακό.
«Παρακαλώ, κύριε Αγγελόπουλε, θέλω να μου κάνετε αυτό το μαλλί που κερδίζει απόψε την Παρτιζάν 14 πόντους και με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα κερδίζει 42 πόντους. Αυτό το μαλλί θέλω να μου κάνετε», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Όλα ανοιχτά
- Ξέσπασε ο Κόντης: «Αυτά που είδα δεν τα έχω ξαναδεί!»
- Βόμβες Αντετοκούνμπο: «Θέλω να μείνω στους Μπακς αλλά όχι για να παλεύω για τα playoffs»
- ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Καϊσέρισπορ ο Τσάλοφ
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Ο Γκραντ είναι... οικογένεια - Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ»
