ΜΟΝΑΚΟ B.C.: Kαι με τη... βούλα δικός της ο Μπροκ Μότουμ
Η Μονακό οριστικοποίησε την απόκτηση του Μπροκ Μότουμ εν όψει της νέας σεζόν.
Η εξαιρετική δουλειά του Μπροκ Μότουμ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μονακό, στο Μπρόμιο, του έδωσε μία θέση στο ρόστερ της κατόχου του EuroCup, μετά και τη σχετική εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Ζβέζνταν Μίτροβιτς.
Οι Μονεγάσκοι, λοιπόν, ανακοίνωσαν κι επίσημα την Παρασκευή (03/09) την απόκτηση του 31χρονου Αυστραλού φόργουορντ και έκλεισαν με ηχηρό τρόπο άλλη μία «τρύπα» στο ρόστερ τους, εντάσσοντας στο δυναμικό τους έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία από τα παρκέ της EuroLeague, στα οποία και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τη νέα σεζόν.
Ο πρώην παίκτης των Ζάλγκιρις Κάουνας, Αναντολού Εφές και Βαλένθια προέρχεται από μεστή σεζόν, την οποία πέρασε σε Γαλατάσαραϊ και Ναντέρ 92, αριθμώντας 14.6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο.
✍️ ????? ????? signe avec l’ASM ! ? Finaliste @EuroLeague en 2019 avec l’Anadolu Efes, l’international australien ?? (2,08 m, 30 ans) est avec le groupe depuis le début de la pré-saison à Bormio ? Il renforce officiellement le poste 4 ?
? ??????? @BrockM12 ?? pic.twitter.com/rNfkLgqiRe— AS Monaco Basket (@ASMonaco_Basket) September 3, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Τα πράγματα δεν είναι όπως ίσως φαντάζεστε, νομίζετε ή θεωρείτε ότι είναι
- Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ζοφρέ Μονκαντά που είχε βρει τον Εμπαπέ όταν ήταν 12 και συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
- ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ που έσπασε ο Τάισον κόντρα στην Άντερλεχτ
- Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε απόλυτα με τον Ρόδρι και φουλάρει για τη βόμβα της χρονιάς
- UEFA Ranking: Απομακρύνθηκε η 10η θέση για την Ελλάδα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
