KONDRASHIN AND BELOV CUP: Η Ζενίτ ισοπέδωσε με 100-73 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έδειξε την ανωτερότητά της κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία νίκησε με 100-73 και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Kondrashin and Belov Cup.
Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περυσινή σεζόν, καθώς εμφανίστηκε να είναι σε πολύ κατάσταση.
Μάλιστα, από την πρώτη περίοδο η Ζενίτ πήρε σημαντική διαφορά (27-19) και από τότε δεν… κοίταξε ποτέ πίσω της, κλείνοντας το πρώτο ημίχρονο στο +18 (53-35).
Η συνέχεια ήταν παρόμοια, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μην μπορεί να βρει ρυθμό και την Ζενίτ να ανεβάζει όλο και περισσότερο την υπέρ της διαφορά.
Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη όχι μόνο δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά και η Ζενίτ τελικά έφτασε στην εύκολη επικράτηση με 100-73.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άλεξ Πόιθρες με 22 πόντους, με τον Τζόρνταν Μίκι να προσθέτει άλλους 15.
Για την ομάδα του Έλληνα τεχνικού κορυφαίος ήταν ο Λούντμπεργκ με 12 πόντους, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μέτρησε 10.
Τα δεκάλεπτα: 27-19, 53-35, 74-56, 100-73.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
