Ολυμπιακός: Ο Άλεκ Πίτερς ανανέωσε έως το 2026!

Ο Άλεκ Πίτερς βρισκόταν σε συζητήσεις και τελικά υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Ο Άλεκ Πίτερς συντελεί έναν από τους βασικούς  πρωταγωνιστές, του φετινού μπασκετικού Ολυμπιακού. Συνεπώς και με τις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών να είναι αρμονικές, δεν άργησε να επιτευχθεί και η συμφωνία, για επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2026.

Το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά οι δύο πλευρές επιθυμούσαν «διακαώς», να πορευτούν μαζί και πέρα αυτού, κάτι που έγινε επίσημο, με την υπογραφή συμβολαίου αυξημένων μάλιστα μετοχών.

Ο 28χρονος παίκτης συνιστά δομικό «γρανάζι» των Πειραιωτών, αριθμώντας στο επίπεδο της Euroleague κατά μέσο όρο 14,3 πόντους με 5,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 26:46 λεπτά συμμετοχής. Στο πρωτάθλημα της Basket League μετράει 14,1 πόντους, ενώ παράλληλα μαζεύει 6,2 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ σε 26,4 λεπτά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, του έχει χαρίσει συνεπώς έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, με τον Αμερικανό να τον δικαιώνει με κάθε δυνατή ευκαιρία, επιβεβαιώνοντας με τις εμφανίσεις του, την πίστη που του έχει δώσει.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ προανήγγειλε την υπογραφή του Πίτερς με ανάλογη ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News