Εθνική Ελλάδας: Γουόκαπ, ο νατουραλιζέ με Τσεχία
Ο Τόμας Γουόκαπ θα πάρει τη θέση του νατουραλιζέ της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ κόντρα στην Τσεχία, όπως γνωστοποίησε ο Βασίλης Σπανούλης.
Η Εθνική Ελλάδος του Βασίλη Σπανούλη ξεκινά την Παρασκευή (23/2, 21:00) την προσπάθειά της στα προκριματικά του EuroBasket 2025 κόντρα στην Τσεχία, με τον Τόμας Γουόκαπ να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του νατουραλιζέ.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος έχει επίσης κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού οι κανονισμοί ορίζουν ότι μπορεί να αγωνίζεται μόνο ένας νατουραλιζέ ανά αγώνα.
Την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Σπανούλης, απαντώντας «θα πάμε με τον Τόμας αύριο» σε σχετική ερώτηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
