Στιβ Κερ: Έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ!
Είναι πολλά τα λεφτά, Στιβ! Ο Κερ επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Ουόριορς και θα λαμβάνει 17,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, ποσό που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία του ΝΒΑ.
Ο Στιβ Κερ επέκτεινε για ακόμη δύο χρόνια το συμβόλαιο του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ, καθώς θα λαμβάνει 17,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.
Ο έμπειρος κόουτς, εργάζεται στους «πολεμιστές» από το 2014 και στέφθηκε πρωταθλητής ΝΒΑ τέσσερις φορές (2015, 2017, 2018 και 2022), ενώ αυτό το νέο συμβόλαιο… ευθυγραμμίζεται με αυτό του Στέφ Κάρι, του ηγέτη της ομάδας τα τελευταία δέκα χρόνια. η συνύπαρξη των δύο ανδρών έχει κάνει τους Ουόριορς «αφεντικά» στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, με έξι τελικούς από το 2015.
Ο Κερ υπήρξε πέντε φορές πρωταθλητής ως παίκτης, με τους Μπουλς του Τζόρνταν (1996, 1997, 1998) και μετά με τους Σπερς του Τιμ Ντάνκαν (1999, 2003), ενώ θα οδηγήσει και την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Παρίσι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
