ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Εκτός ο Κέντρικ Πέρι
Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μέτρησε μια απουσία. Αυτή του Κέντρικ Πέρι. Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ έκανε θεραπεία καθώς ταλαιπωρείται από μια τενοντίτιδα στο γόνατο. Γεγονός που δεν του επέτρεψε να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Απόλλωνα.
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έχει χρόνο για… χάσιμο και έτσι άπαντες έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ για τη καθιερωμένη δουλειά. Όμως με έναν παίκτη λιγότερο. Ο Κέντρικ Πέρι ένιωσε πόνο στο γόνατο, διαπιστώθηκε πως έχει τενοντίτιδα και έτσι έκανε θεραπεία.
Κατά συνέπεια την Δευτέρα (6/9) θα φανεί για το αν ο Αμερικανός γκαρντ θα μπορέσει να δώσει το παρών στο φιλικό παιχνίδι της Τρίτης (7/9) κόντρα στην Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ. Θα εξαρτηθεί για το αν πονάει ή όχι. Φυσικά οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να τον ζορίσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Ο άνθρωπος που βρίσκει δουλειές στον Τούντορ και η σύνδεση με τον Παναθηναϊκό
- Ο Μεντιλίμπαρ έχει δοκιμάσει πολλά... plan b, αλλά ακόμη δεν βρήκε το «φάρμακο»
- ΑΕΚ: Ο Μάρκο Νίκολιτς δηλώνει πεινασμένος και προειδοποιεί
- Super League: Πέρυσι ο πρώτος είχε 54 βαθμούς και φέτος είναι... τρίτος - Τι άλλαξε σε έναν χρόνο
- Παγκόσμιο Κύπελλο: Αυτή ήταν η τελευταία χώρα που είχε αποσυρθεί από το Μουντιάλ
