Χεζόνια: «Δεν ξέρω αν είμαι πιο κοντά στη Euroleague ή στο NBA»

TWITTER/REALMADRIDBC

Ούτε ο ίδιος δε γνωρίζει αν του χρόνου θα βρίσκεται στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ, όπως δήλωσε σε Μέσο της Κροατίας ο Μάριο Χεζόνια.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του Μάριο Χεζόνια, που φημολογείται πως έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 29χρονος έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό και πολλές φήμες τον θέλουν να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει… αναποφάσιστος και λέει πως είναι η πρώτη φορά που δεν ξέρει αν θέλει Euroleague ή NBA.

«Δεν ξέρω τι να πω σε αυτή την ερώτηση, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό μπροστά σε αυτό το δίλημμα ανάμεσα στην EuroLeague και το NBA. Θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι, που θα βρίσκομαι. Είναι άσκοπο να το συζητάμε τώρα.

Δεν έχω ιδέα αν είμαι πιο κοντά στην EuroLeague ή στο NBA. Συνήθως ήξερα την κατεύθυνση που θα μπορούσε να πάρει η καριέρα μου και πώς θα εξελισσόταν μια ιστορία για μένα, αλλά τώρα δεν το ξέρω. Δεν έχω ιδέα και πρέπει να πω ότι δεν με νοιάζει καν ποιος λέει τι, τι συμβαίνει. Είναι απλά κάπου γύρω μου. Μπαίνει από το ένα αυτί, βγαίνει από το άλλο. Προσπαθώ να ελέγξω στο μέγιστο τις σκέψεις μου, τις αποφάσεις μου για το πού θέλω να πάω, τι θέλω να κάνω και πόσο το θέλω.

Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και στο τέλος της σεζόν μας, στα τρόπαια τα οποία κυνηγάμε. Και ίσως είναι καλό που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, γιατί δεν αφήνω τίποτα να επηρεάσει το παιχνίδι μου, ούτε θα άφηνα τέτοια πράγματα να με επηρεάσουν. Στο τέλος της ημέρας, αυτές είναι καλές ανησυχίες», δήλωσε ο φόργουορντ της «Βασίλισσας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News