Ολυμπιακός: Σε μαγνητική την Τρίτη (5/3) ο Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ θα υποβληθεί την Τρίτη (5/3) σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι στο παιχνίδι με το Περιστέρι και εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ.
Ο αμερικανός πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού Τόμας Γουόκαπ, υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε από τον αγώνα με το Περιστέρι.
Το πρωί της Τρίτης (5/3) θα υποβληθεί σε μαγνητική, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου, ώστε να μάθει αν έχει πάθει ζημιά.
«Θα αξιολογηθεί αύριο το πρωί. Μετά από ένα διάστρεμμα βλέπεις την επόμενη μέρα το πρήξιμο. Θα κάνει μαγνητική και ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό», είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
