ΠΣΑΚ: «Οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΕΟΚ να τοποθετηθούν για την ασφάλιση των παικτών της Α2»
Με ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) ζήτησε να μάθει τις επίσημες θέσεις των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ αναφορικά με το ζήτημα της ασφάλισης των παικτών της Α2.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) εξέδωσε την Τρίτη (07/09) ανακοίνωση, καλώντας τους τρεις υποψηφίους για την προεδρία της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα, Βαγγέλη Λιόλιο και Άγγελο Παπανικολάου, να δημοσιοποιήσουν τις προθέσεις τους αναφορικά με το μείζον ζήτημα της ασφάλισης των αθλητών της Α2 και των προστατευόμενων μελών τους.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:
«Με την αγωνία να χτυπάει…κόκκινο, ενόψει των εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, κάνει τον προγραμματισμό, με πρώτο στόχο την ασφάλιση των αθλητών της Α2, καθώς και των προστατευόμενων μελών τους.
Ο ΠΣΑΚ έστειλε επιστολή στα γραφεία της ΕΟΚ και ζήτησε να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους.
Επίσης, καλεί ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους προέδρους να τοποθετηθούν δημόσια και να δεσμευτούν για ένα από τα σοβαρότερα θέματα, που έχουν να κάνουν με την υγεία του καλαθοσφαιριστή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
