Παναθηναϊκός Aktor: Στα αποδυτήρια ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor αγκάλιασε τον γιο μιας εμβληματικής προσωπικότητας του συλλόγου, της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, και ενός κορυφαίου Έλληνα αθλητή, του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, οι οποίοι δεν βρίσκονται πια στη ζωή.
Ο νεαρός Φίλιππος, χτυπημένος από τη μοίρα, αλλά με την αγάπη όλων των τμημάτων και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού να τον συντροφεύουν πάντα, ταξίδεψε στο Βελιγράδι.
Παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα δίπλα από τον πάγκο, ενώ οι «πράσινοι» τού έκαναν δώρο μία φανέλα του Ματίας Λεσόρ.
Έπειτα από το τέλος του αγώνα, ο οποίος έληξε με το επιθυμητό αποτέλεσμα για την αγαπημένη του ομάδα, ο Φίλιππος βρέθηκε στα αποδυτήρια.
Εκεί φωτογραφήθηκε με τον Κώστα Σλούκα και τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε στη φανέλα του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βεζένκοφ: «Μέχρι πότε θα σκοτώνονται άνθρωποι επειδή δεν αρέσει σε κάποιον η ομάδα που υποστηρίζουν;
- Ξέσπασε ο Μπαρτζώκας: «Μας βρίζουν κάθε χρόνο πάνω από το κεφάλι μας - Έφυγα από τον Πανιώνιο και χάρισα μισθούς!»
- Άρης: Σοβαρό επεισόδιο σε αγώνα Μίνι Παίδων Κ14 και ντου από άτομα με κράνη - «Ζήτησαν από τα παιδιά να βγάλουν τα διακριτικά του Άρη»
- Εβάν Φουρνιέ: Πώς ξεκίνησε το σοβαρό επεισόδιο με τον φίλαθλο (VIDEOS)
- ΕΟΕ: Ο Κούβελος επισκέφθηκε την εθνική ομάδα σκοποβολής στα Χανιά

