TRANSFER RUMOUR: «Κινείται για Τάι-Σον Αλεξάντερ η Βίρτους Μπολόνια»
Η Βίρτους Μπολόνια συνεχίζει να σχεδιάζει την ομάδα της για τη νέα σεζόν, με την ιταλική ομάδα να θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Τάι-Σον Αλεξάντερ.
Ο 23χρονος γκαρντ πέρασε την περυσινή σεζόν στη θυγατρική ομάδα των Φοίνιξ Σανς, ενώ την τελευταία του χρονιά στο κολέγιο μέτρησε 16,9 πόντους, σουτάροντας με 40% από το τρίποντο.
Στην Βίρτους Μπολόνια δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Νίκο Μανιόν -ακόμα- και έτσι ο Σέρτζιο Σκαριόλο ψάχνει την αγορά για να γεμίσει το ρόστερ του.
Σύμφωνα, λοιπόν με την ιστοσελίδα basketnews.com, η Βίρτους είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τάι-Σον Αλεξάντερ, με την υπόθεση να κλείνει οριστικά μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμα και ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
