ΠΑΜΠΛΟ ΠΡΙΤΖΙΟΝΙ: Έτοιμος να αναλάβει την Εθνική Αργεντινής
Τον 44χρονο Πάμπλο Πριτζιόνι θέλει για προπονητή της Αργεντινής η ομοσπονδία της χώρας, με τον πρώην παίκτη της «αλμπισελέστε» να είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Ο Σέρχιο Ερνάντεζ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής, μετά από μακρά θητεία και πολλές επιτυχίες. Η ομοσπονδία της χώρας ψάχνει τον αντικαταστάτη του, με τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει σύμφωνα με την «Ole», να είναι αυτά των Πάμπλο Πριτζιόνι και Νέστορ Γκαρσία.
Ο Γκαρσία έχει καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας στο παρελθόν και έτσι υπάρχει η σκέψη να ενεργοποιηθεί ο Πριτζιόνι, που έχει συνδέσει και αυτός το όνομά του με τις επιτυχίες της Αργεντινής ως παίκτης.
Ο 44χρονος προπονητής τα δύο τελευταία χρόνια εργάστηκε στο ΝΒΑ ως βοηθός, μετά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τον πάγκο της Μπασκόνια. Πάντως όπως αναφέρεται, ο Πριτζιόνι είναι θετικός στο να αναλάβει τα ηνία στον πάγκο της «αλμπισελέστε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά που άκουσα το όνομά μου από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
- Τάιλερ Ντόρτσεϊ: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
