ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ: «Ο Παναθηναϊκός του Παύλου Γιαννακόπουλου ίσως ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Ο Eργκίν Αταμάν παραχώρησε δηλώσεις στα social media του Παναθηναϊκού με αφορμή τα ματς στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου για το 3ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο ΟΑΚΑ.

Ο Eργκίν Αταμάν μαζί με την Αναντολού Εφές θα βρίσκονται στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ για το 3o τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Με αφορμή του συγκεκριμένου γεγονότος, έκανε κάποιες δηλώσεις στα social media του Παναθηναϊκού: «Μας τιμάει που είμαστε καλεσμένοι στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Με όλο τον σεβασμό στη μνήμη του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, θα παίξουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια σε αυτό το τουρνουά. Γνωρίζω ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος έδωσε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και κυρίως στον Παναθηναϊκό. Έπαιξα απέναντι στην ομάδα του πριν πολλά χρόνια και τότε ο Παναθηναϊκός ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες. Ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Επιπλέον πρόσθεσε ότι: «Ελπίζω να παίξουμε με όλο το ρόστερ μας. Θα είναι τα τελευταία φιλικά μας ενόψει της νέας χρονιάς. Θεωρούμε το τουρνουά πολύ σημαντικό πριν την έναρξη της σεζόν στην Euroleague. Ελπίζω όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι και όσοι δουν τα ματς από την τηλεόραση να απολαύσουν το συγκεκριμένο τουρνουά και φυσικά την ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News