ΠΑΟΚ: Υποδέχθηκε τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ που έβαψε τα νύχια του ασπρόμαυρα!

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ έχοντας μπει σε ασπρόμαυρο κλίμα!

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» απόψε το, όπου και τον περίμεναν φίλοι του ΠΑΟΚ.

«Πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα, να επισκεφτώ τη χώρα και γιατί όχι να παίξω μπάσκετ σε αυτήν. Είμαι πολύ χαρούμενος, πλέον, που θα έχω αυτήν τη δυνατότητα. Άκουσα όμορφα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, έχω να μάθω πολλά ακόμη, φυσικά. Από τη στιγμή που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τους εκπροσώπους μου, για την προοπτική της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, άκουσα μόνο καλά πράγματα για τον σύλλογο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Το βασικό κίνητρό μου είναι να κερδίζω παιχνίδια. Λατρεύω το μπάσκετ, ήταν αυτό ήθελα να κάνω από πολύ μικρή ηλικία. Παίζω μπάσκετ από 3 ετών. Το προσωπικό κίνητρό μου είναι να επιστρέψω στο παρκέ και να παίξω μπάσκετ. Αυτό θέλω να κάνω. Θέλω να βρω, όσο γίνεται γρηγορότερα, ‘χημεία’ με τη νέα ομάδα μου. Ο βασικός μας στόχος, από εκεί και έπειτα, είναι να κερδίζουμε παιχνίδια».

Οταν ρωτήθηκε για τον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητάς του απάντησε: «Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να παίξω, πάντα είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται στο γήπεδο. Περίμενα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε ομάδα».

Ο Θανάσης Χατζόπουλος, με τη σειρά του, ανέφερε: «Θέλουμε η δύσκολη χρονιά που διανύουμε να τελειώσει καλά, να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν τα παρατάμε ποτέ! Καλωσορίζουμε τον Κέβιν στην ομάδα μας».

Ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ εμφανίστηκε με ασπρόμαυρα νύχια, σε μια λεπτομέρεια που δεν πέρασε απαρατήρητη…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News