Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Ολυμπιακός και Αρμάνι ενδιαφέρονται για τον Νικ Καλάθη»
Το «τιτίβισμα» Τούρκου δημοσιογράφου για Ολυμπιακό και Καλάθη που «άναψε φωτιές».
O Nικ Καλάθης φαίνεται πως είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου της Φενέρμπαχτσε στο τέλος της σεζόν και ήδη οι Τούρκοι αναπτύσσουν σενάρια για το μέλλον του, εμπλέκοντας και τον Ολυμπιακό!
Συγκεκριμένα, ο Τούρκος δημοσιογράφος Μπουράκ Αλατζά ανέφερε ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μαζί με την Αρμάνι Μιλάνο είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται για τον πολύπειρο άσο.
«Το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη στην Φενερμπαχτσέ λήγει. Η είδηση ότι η Μονακό έκανε πρόταση στον Έλληνα παίκτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έχω επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία από γαλλικές πηγές. Ο 35χρονος γκαρντ βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και της Ολίμπια Μιλάνο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
