Διαιτησία Παρασκήνιο: Αλλού «ευαίσθητοι», αλλού «αναίσθητοι»

Ο Μαγκλογιάννης τα άκουσε στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, όπως και οι υπόλοιποι διαιτητές αλλά δεν αντέδρασε. Αντίθετα στο Αρης-Μαρούσι έδωσε εντολή να απομακρυνθεί φίλαθλος από τις πολυθρόνες και το γήπεδο τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

Στο ένα Nick Galis, στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ο Στέφανος Μαγκλογιάννης, που άκουσε τα μύρια όσα από τα court seats, δεν αντέδρασε. Το ίδιο και οι υπόλοιποι διαιτητές (Πιτσίλκας και Τσιμπούρης). Στις τηλεοράσεις πέρασαν τα υβριστικά συνθήματα, αλλά αγνοήθηκαν.

Γιατί; Οι διαιτητές προφανώς έχουν την απάντηση. Αυτοί ξέρουν, εκτός κι αν άκουσαν. Ισως να υπάρχει διαφορετική ευαισθησία.

Γιατί σε ανάλογη περίπτωση στο Νick Galis Hall, στο παιχνίδι του Αρη με το Μαρούσι, ο ρέφερι Μαγκλογιάννης και οι υπόλοιποι διαιτητές  ζήτησαν να απομακρυνθεί φίλαθλος που δεν συγκράτησε τα νεύρα του και αντέδρασε με παρόμοιο τρόπο. Ως συνέχεια, ο Αρης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών και έχασε σημαντικά έσοδα, ενώ στερήθηκε τον κόσμο του μία μέρα πριν από τον εορτασμό των 110 χρόνων.

Θα είχε ενδιαφέρον να υπήρχει μια εξήγηση. Ευαισθησία; Ή αναισθησία;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News