Ολυμπιακός: Πριν από το τζάμπολ θα κριθεί η συμμετοχή του Πετρούσεφ
Ο Φιλίπ Πετρούσεφ συμμετείχε στο χαλάρωμα των παικτών του Ολυμπιακού κι η παρουσία του στο δεύτερο ματς με την Μπαρτσελόνα θα αποφασιστεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή
Ο Φιλίπ Πετρούσεφ στάθηκε τυχερός και ο τραυματισμός του στο γόνατο στη διάρκεια του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα δεν αποδείχτηκε σοβαρός. Ωστόσο η συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς δεν είναι βέβαιη.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ δίνει μάχη με τον χρόνο. Πάντως το πρωί συμμετείχε στο χαλάρωμα της ομάδας του Ολυμπιακού και την τελευταία στιγμή πριν από το τζάμπολ, θα αποφασιστεί αν θα πάρει μέρος στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Η εκτίμηση του Μπαρτζώκα στον Τζέιμς τον επαναφέρει στο προσκήνιο
- Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με βίντεο στη EuroLeague - Που δόθηκε έμφαση
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- Premier League: Το πρόγραμμα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο
