Μπαρτζώκας: «Αξιζε να νικήσει η Μπαρτσελόνα»
Λακωνικός παρουσιάστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη flash interview μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.
Δεν θέλησε να πει πολλά λόγια ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 των playoffs της EuroLeague.
«Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη, άξιζε να νικήσει, η σειρά πλέον είναι στο 1-1», ήταν τα λόγια του.
Πλέον ο Ολυμπιακός θα περιμένει τους Ισπανούς στο καμίνι του ΣΕΦ, αποφασισμένος να τελειώσει τη σειρά στο σπίτι του μπροστά στον κόσμο του, αξιοποιώντας το προβάδισμα που πήρε στο πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη.
Ο Μπαρτζώκας είδε τους παίκτες του να είναι άστοχοι στο τρίποντο, τους ψηλούς να μην μπαίνουν στο παιχνίδι, ωστόσο χάρη στους Γκος και Πίτερς ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά στο σκορ.
Τελικά δεν είχε το καθαρό μυαλό για να κάνει το 0-2.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
