Κώστας Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω Γιάννης και Θανάσης να έρθουν στο Βερολίνο»

Ο Παναθηναϊκός Aktor αναχώρησε την Τετάρτη (22/5) για το Βερολίνο και το Final Four της Euroleague. Ο Κώστας Αντεντοκούνμπο μίλησε για την χαρά του που θα βρεθεί στο παρθενικό του Final Four και πως ελπίζει να δει στο Βερολίνο τον Γιάννη και τον Θανάση.

Ο Παναθηναϊκός Aktor αναχώρησε την Τετάρτη (22/5) για το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο. Ο Κώστας Αντεντοκούνμπο δήλωσε ενθουσιασμένος για την παρθενική του παρουσία σε αυτή την φάση της διοργάμωσεις ενώ συμπλήρωσε ότι ελπίζει στην παρουσία των αδελφών του Γιάννη και Θανάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντεντοκούνμπο:

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και το Final-4: «Για αυτό είμαστε στο αεροδρόμιο τώρα. Πάμε στο Final-4, μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς, είναι πρώτη φορά που πηγαίνω εγώ, είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Για το πως του ακούγεται να είναι πρωταθλητής ΝΒΑ και Euroleague: «Μου ακούγεται πολύ ωραίο».

Για το αν τον συμβούλεψε σε κάτι ο Γιάννης: «Ναι έχουμε μιλήσει. Πάντα τα ίδια μου λέει, να μπω μέσα να παίξω με ενέργεια, να προσπαθήσω να είμαι συγκεντρωμένος»

Για τις ιστορίες που έχει ο ημιτελικός κόντρα στην Φενέρ και αν ξεχνιούνται όταν πατάνε παρκέ: «Νομίζω πως ο στόχος είναι να κερδίσεις το παιχνίδι και να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Τώρα η ιστορία του ότι κάποιος παίκτης της Φενέρ ήταν εδώ δεν νομίζω πως είναι σημαντικό».

Για τον αν έχει φύγει η πίεση από την ομάδα: «Πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πίεση. Παίζουμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο, πας εκεί για να κερδίσεις και οι πιθανότητες είναι 25% για όλους, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν. Για εμάς δεν υπάρχει κάποια πίεση, πάμε εκεί για να κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχει μυστικό για να φτάσεις στην κορυφή:«Η δουλειά είναι το μυστικό, κάθε μέρα».

Για αν το αν είναι έτοιμος: «Ναι είμαι έτοιμος όσο πιο πολύ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα»

Για το αν περιμένει στο Βερολίνο Γιάννης και Θανάση: «Ελπίζω να καταφέρουν να είναι εκεί»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News