Παναθηναϊκός Aktor: Το επεισόδιο θεωρείται λήξαν με την συνδρομή του Ελληνα πρόξενου
«Εσβησε» η… φωτιά με την συμβολή και της ελληνικής πρεσβείας μετά την απαράδεκτη επίθεση οπαδών της Φενέρ προς τον Εργκίν Αταμάν και μέλη της ελληνικής αποστολής. Γράφει από το Βερολίνο ο Μαρίνος Πρίντεζης.
Μόλις έφτασε η αποστολή των «πράσινων» στο ξενοδοχείο, εντελώς αναίτια και απαράδεκτα, εμφανίστηκαν οπαδοί της Φενέρ που αποδοκίμασαν έντονα τον Εργκίν Αταμάν και μάλιστα μερικά μέλη του επιτέθηκαν. Κάτι το απίστευτο. Μάλιστα ένας αστυνομικός τον έσπρωξε και τον πέταξε κάτω. Το θέμα θεωρείται λήξαν. Οι άνθρωποι της Euroleague απολογήθηκαν για το συμβάν τοσο στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού AKTOR όσο και στον Εργκίν Αταμαν προσωπικά εν μέσω πολύ καλού κλίματος. Ο προπονητής δέχθηκε και τη συγγνώμη της γερμανικής αστυνομίας.
Στο ξενοδοχείο βρέθηκε άμεσα ο Έλληνας πρόξενος Ηλίας Κλουβατος με εντολή και εποπτεία της πρέσβεως, Μάρας Μαρινάκη. Γενικά το προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας κινητοποιήθηκε άμεσα και έτσι «έσβησε» η… φωτιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Σημαίνει πολλά που άκουσα το όνομά μου από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού»
- Τάιλερ Ντόρτσεϊ: Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
