Final-4 Euroleague: Το μπάσκετ ενώνει και η κουβεντούλα δεν έλειψε

PHOTO V. STOLIS
Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ρεάλ και Φενέρ μένουν φυσικά στο ίδιο ξενοδοχείο το οποίο έχει επιλέξει η Ευρωλίγκα και φυσικά δεν έλειψαν οι όμορφες συναντήσεις. Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης από το Βερολίνο.
Ως είθισται κάθε χρόνο, οι τέσσερις φιναλίστ διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο για το φάιναλ φορ και φυσικά υπάρχουν φιλίες… ετών και για αυτό τον λόγο υπήρξαν μίνι συναντήσεις στο λόμπι του ξενοδοχείου. Συγκεκριμένα ο Νικ Καλάθης συναντήθηκε με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και με τον Ντίνο Μήτογλου και είχαν την ευκαιρία λίγο να γελάσουν και να τα πουν. Αλλωστε η συγκεκριμένη τριάδα αγωνίζεται και με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας ενώ φυσικά είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό.
Επίσης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε την ευκαιρία λίγο να τα πει και με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Να χαιρετηθούν. Διότι ο αθλητισμός ενώνει και αυτό είναι το σημαντικό.

TAGS
# Euroleague
# Ιωάννης Παπαπέτρου
# Μπάσκετ
# Μπάσκετ
# Νικ Καλάθης
# Νίκολα Μιλουτίνοφ
# Ντίνος Μήτογλου
# Ολυμπιακός
# Παναθηναϊκός
# Φενερμπαχτσέ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Με το νέο Καραϊσκάκη των 52.500 θέσεων θα μιλήσουμε διαφορετικά
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε καλοκαιρινή αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ - Τα τρία «κλεισμένα» φιλικά
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Elite League: Αντίδραση των ομάδων κατά ΕΟΚ και Λιόλιου για τη μείωση των ομάδων που προβιβάζονται
- Η ώρα του εισαγγελέα για Επιτροπή Παιγνίων και Suberbet;
