Παναθηναϊκός Aktor: Η δικαίωση του νικητή Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είναι ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή με το… καλημέρα!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός προέβη σε ολική σάρωση ώστε να μπορέσει να επιστρέψει δυναμικά. Με την υπογραφή του ανθρώπου που κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να «χτίσει» την δική της «αυτοκρατορία». Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έβαλε ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη και συμφώνησε με τον Εργκίν Αταμάν. Έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές της τελευταίας πενταετίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν χρειάστηκαν πολλές κουβέντες ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

Επειτα ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και αφότου ο Κώστας Σλούκας έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, του έδωσε γη και ύδωρ για να φορέσει τα πράσινα (και στο παρελθόν είχε κάνει προσπάθεια, αλλά ο επιμένων νικά). Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ελληνας γκαρντ είδε πως κάτι σπέσιαλ «χτίζεται» και έτσι είπε το ναι ώστε να είναι το Α και το Ω της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός – σε αυτή τη νέα εποχή – έραψε το 7ο αστέρι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι απόλυτα δικαιωμένος. Μάλιστα έστειλε και το δικό του μήνυμα. «Μια παρέα ανθρώπων του “αποτελέσματος” χθες έδωσαν ένα μάθημα σε όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα και κυρίως σε εμάς τους Έλληνες: «θέτεις τον στόχο, κόβεις τα πολλά τα λόγια, ορκίζεσαι στον εαυτό σου ότι θα πετύχεις τον στόχο και όσο κόντρα και να σου πάνε (ακόμα καλύτερα να σου πάνε κόντρα – γιατί είναι δείγμα ότι είσαι στον σωστό δρόμο) με στωικότητα και σεβασμό τον πετυχαίνεις! Ποτέ με σταματάς να ονειρεύεσαι!». Φυσικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη νέα σεζόν ένα ΟΑΚΑ άκρως ονειρεμένο και οι φίλοι και αντίπαλοι θα τρίβουν τα μάτια τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News